PV/LA-ST

Talentgedreven werken binnen de logopedie

11-10-2019
Thomas More Hogeschool - Sint Andriesstraat 2 (Campus Sint Andries) - 2000 ANTWERPEN

Kinderen en therapeuten die bewuster hun talenten inzetten, zijn veerkrachtiger. Wil jij ook de talenten van jezelf en de kinderen tijdens je logopedische therapie bewust inzetten? En hoe kan jij als logopedist je cliënten daarbij helpen?

Tijdens deze interactieve studiedag staat talent centraal. Inzetten van je talent leidt tot positieve emoties en veerkracht. Veel kinderen met leer- en ontwikkelingsmoeilijkheden kampen met weinig zelfvertrouwen. Door in je begeleiding talentgedreven te werken, creëer je positieve emoties en vergroot je de veerkracht van de kinderen waardoor ruimte voor groei ontstaat.

Je ontdekt tijdens deze vorming je eigen talenten, leert hoe je de talenten van de kinderen zichtbaar kan maken en bekijkt de mogelijkheden om talentgedreven werken te integreren in je logopedische therapie.

Na deze vorming ben je in staat om binnen je logopedische therapieën talent centraal te zetten waardoor je meer ruimte creëert voor veerkracht en groei.

 

SPREKER

  • Anke Van Oevelen, logopedist en kindertalentenfluisteraar, privépraktijk, multidisciplinair centrum Kinderen Centraal en Blij met Mij Academie

 

DOELGROEP

  • Logopedisten

 

Datum en tijd

Vrijdag 11 Oktober 2019
van 09:30 tot 16:30u.

Einde inschrijvingen: Donderdag 03 Oktober 2019
Annulatie mogelijk tot: Donderdag 26 September 2019

Programma

Prijs

Student: 50,00 EUR

logopedist: 100,00 EUR

Organisator

Opleiding Logopedie en Audiologie

Opleiding Logopedie en Audiologie


03/432.40.40

pv.la@thomasmore.be

Contactpersoon

Goethals Greet

Goethals Greet


03/432.40.40

greet.goethals@thomasmore.be