PV/LA-ST

Masterclass Lichtenberg methode - namiddag

21-09-2020
Thomas More Mechelen-Antwerpen vzw - Sint Andriesstraat 2 (Campus Sint Andries) - 2000 ANTWERPEN

Wil jij in kleine groep je eigen stem ontwikkelen om zo de stem van je eigen cliënten beter te begrijpen? Wil je bij jezelf ontdekken hoe bepalend onze zintuiglijke waarneming is voor een efficiënte stemproductie? Wil je weten hoe een ontspannen lichaam én rijke klankenergie met mekaar te verzoenen zijn? En ben je erop uit om luisterend en kijkend van de andere deelnemers te leren? Dan ben je heel welkom op de masterclass Lichtenberg methode.

Tijdens deze vorming zullen een aantal essentiële bouwstenen van de Lichtenberg stemmethode aan bod komen. Je leert je stem-instrument te onderzoeken en beter te begrijpen om het op een gezonde manier te gebruiken bij zingen en spreken. Er wordt praktisch gewerkt op klankniveau. Theoretische duiding is verweven in het ervaringsgericht werken.

Na deze vorming kan je aan de slag met je eigen stem, zowel met wat je bij jezelf hebt ervaren als met wat je bij anderen zag en hoorde. Je zal anders luisteren naar de stem van je cliënten, waardoor je therapeutisch handelen een diepere dimensie krijgt.

Werken aan stem, zowel bij jezelf als bij cliënten, is een intens groeiproces. Laat deze masterclass hiertoe een verrijkende en ver reikende aanzet zijn.

Je kan deze vorming in de voormiddag óf in de namiddag volgen.

SPREKERS

  • Livia Cuypers, logopedist, stemcoach & stemtherapeut en gecertificeerd Lichtenberg-stempedagoog, privépraktijk
  • Anita Eggermont, logopedist, stemcoach & stemtherapeut en gecertificeerd Lichtenberg-stempedagoog, privépraktijk en Conservatorium van Antwerpen

DOELGROEP

  • Logopedisten

 

 

Datum en tijd

Maandag 21 September 2020
van 13:30 tot 17:00u.

Einde inschrijvingen: Maandag 14 September 2020
Annulatie mogelijk tot: Maandag 07 September 2020

Programma

Prijs

andere: 150,00 EUR

logopedist: 150,00 EUR

Student: 150,00 EUR

Organisator

Logopedie en Audiologie Opleiding

Logopedie en Audiologie Opleiding

03/432.40.40

pv.la@thomasmore.be

Contactpersoon

Greet Goethals

Greet Goethals

03/432.40.40

greet.goethals@thomasmore.be